Massages

Ontspanningsmassage
Massage is werkzaam zowel op het lichamelijk- als geestelijk niveau.
Alle lichaamsfuncties worden er door gestimuleerd: afweersysteem, -ademhaling, -zenuwen, -endocriene klieren, bloedsomloop, -spieren, -skelet,-spijsvertering en lymfevatenstelsel.
Op geestelijkniveau werkt de massage ontspannend, massage helpt het lichaam zichzelf te helen. Door de massage neemt de hoeveelheid witte bloedlichaampjes en antistoffen toe waardoor de weerstand tegen virussen en ziekte als gevolg van infecties toenemen.
Essentieel bij de behandeling van vrijwel alle aandoeningen is het lichaam te ontdoen van schadelijke stoffen.

Duur: 60 minuten.

Massage tijdens de zwangerschap
Met name het gebied van de nek/schouders en rug heeft veel te verduren tijdens je zwangerschap, je lichaam moet het hele gewicht van je buik mee dragen en je rug moet je zien overeind te houden. Je bekken, de stand van je heupen, de ophangbanden van de baarmoeder, de SI gewrichten alles is aan verandering onderhevig door de hormonen. Heerlijk is het dan als je gemasseerd wordt, het geeft verlichting bij pijnen, ontspanning in je lichaam maar ook in je geest. En het is ook gewoonweg heerlijk om jezelf tijdens de zwangerschap een massage te gunnen, jezelf te laten verwennen.

Duur: 30 minuten.

Nek, schouder, rug en voetmassage

Duur: 30 minuten.