Workshop Shiatsu

Shiatsu is gebaseerd op het vrij en ongehinderd stromen van de levensenergie Chi oftewel Ki. De energie circuleert door de meridianen in het gehele lichaam en het lichaamsoppervlak. De meridianen vormen gezamenlijk een gesloten communicatiesysteem dat o.a. in verbinding staat met de inwendige organen.
Als de energiestroom verzwakt of geblokkeerd is ontstaat er verstoring of ziekte in het lichaam. In/ of de bij de meridiaan behorend orgaan.
Door de beïnvloeding van de drukpuntmassage via de meridianen wordt het natuurlijk evenwicht herstelt en kan chi ongehinderd doorstromen.
Shiatsu kan bij allerlei gezondheidsklachten worden toegepast waarbij het energie-evenwicht verstoord is. Shiatsu werkt verzachtend, herstellend en preventief.
Wilt u meer weten over Shiatsu en deze eendaagse workshop vraag dan een folder aan waarin een en ander wat uitgebreider beschreven staat. Je kunt dit doen via het contactformulier op onze website.

In deze workshop komt aan bod: werken met de ademhaling, voelen van lichaamsenergie, oefenen van de handgrepen, shiatsu geven aan de ander en het leren behandelen van kleine kwalen en ongemakken.

Prijs: 95.00 euro incl. Lunch
Deze workshop wordt gegeven door Shiatsu therapeut Rob van der Heijden

Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier op onze website